top of page

Over ons

PVB/PVF-assistentie

Sinds 2008 startten wij met 'Het Margrietje vzw' omdat we vanuit ons vakgebied ondervonden dat er onvoldoende zorg op maat werd geboden aan mensen die nood hebben aan ondersteuning.

Vandaag sturen wij dagelijks enkele opvoeders uit naar mensen die op een of andere manier hulp nodig hebben. Dit kan gaan van ADL-assistentie tot (ortho)pedagogische ondersteuning. Maar ook de bejaardenzorg, relatie- en gezinsproblematiek liggen ons nauw aan het hart.

'Te Zinnes'

Tien jaar later start 'Het Margrietje vzw' met een nieuw project, 'Te Zinnes' genaamd, wat zoveel betekent als "bij ons thuis".

Binnen 'Te Zinnes' bieden onze begeleiders een zinvolle dagbesteding aan in een warme en huiselijke sfeer, aan personen met een mentale en/of psychische beperking.

Wij maken het verschil door heel bewust te kiezen voor een kwaliteitsvolle, individuele en flexibele dienstverlening. We werken met een beperkte groep, waarin alle deelnemers hun eigenheid kunnen bewaren. Zij kunnen deelnemen aan activiteiten die enerzijds binnen hun mogelijkheden liggen en anderzijds ook een uitdaging kunnen zijn.

bottom of page